Stella 165cm

Hon har vuxit 5 cm under vintern. I höstas mätte jag henne till 160!!! Tycker mig fortfarande se att hon är aningen bakhög…hästar som inte brukar växa vintertid 😄 det här förklarar ju delvis varför sadelgjorden inte längre passade…

Men så har Mira vuxit massor åxå sen hon flyttade hit i höstas. Hon är så stor nu att hon kan använda 125 cm täcken. 

Vilken tur att jag inte jobbat me Stella under vintern, skulle fått dåligt samvete nu om jag gjort det och hon kanske haft växtvärk.. Här ser man hur vktigt det är att låta dom växa i lugn och ro och inte börja jobba dom för tidigt.

Igår var jag och hälsade på Elli, hon mår bra och har bantat!!!!! Nu ser hon mycket finare ut igen😀 Elli är i förskolan, hon lär sig en hel massa nytt med att bara vara i en stor hage med mycket att se på. Som grannar har hon getter som hon stjäl hö av, kultingar som hoppar runt henne och barn som kommer och går i hagen. Massa konstigheterr tyckte hon i början men nu är det vardag. 


Torres har fått framskor så vi ska kunna börja gå mera längs med vägarna. Jag tyckte genast att han fick mera framåtbjudning, vi har nu hoppat en liten bana och varit ensamma i terrängen. Hoppningen var inte så vackert men han hade så rätt attityd, drog mot hindret i galopp fast vi skulle göra d i trav. Mjuka runda hopp över hindren och positiv. En liten bock kom det åxå emellanåt 😀 Efter det här härliga vintervädret som kom på besök en sista gång skall vi hoppas så skall jag prova klippa Torres. Bara framme vid halsen och vid bogarna så han får bättre luft. Han svettas så otroligt mycket som det är nu. Dessutom är det en bra övning att bli klippt. Sen har han blivi skodd, klippt och vant sig att bli spolad i vatten boxen. (Han har fått dåliga minnen av vattenboxen och vatten på benen)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s