Lugna dagar och mitt dilemma

För hästarna, mindre lugna för mig. Jag jobbar hela veckan dubbla jobb, här hemma och så på Socis. Enda jag inte hinner med är att rida alla men det har löst sig så bra att hästarna blev alla vaccinerade på Måndagen utan Torres så dom har fått ta d lite lugnare. Sen hjälper Marie mig med både Nova och Pampas och Monica rider Vinnia medan Niina igen tar hand om korven. Stella sköter Lalle fram till idag och sen tar jag över igen. 

Att vara borta hemifrån den här veckan har passat utmärkt, jag är jätte trött på det här trista vädret. Som alla år så väntar jag så på våren och när den sen tar tid på sig tappar jag lusten till allt. Ridande smakar trä och allt ser bara så grått och trist ut här hemma. Att jobba inomhus är helt ok omväxling just nu. 👍

Torres är nu klippt till hälften så nu ska vi börja träna upp kondisen. Han svettades av minsta lilla tidigare så ville inte rida så långa pass. Annars har han gått bra frammåt. Inget är ett stort problem mera! Han kan frågasätta mig men ger sig väldigt fort! Planer med honom inom april är att fara ut och åka transport, kanske ti galoppbanan och så till ett annat ställe och öva hoppa. 


Lalle och vinnia skall åxå iväg och hoppa ute någon annanstans hade jag tänkt. Måst se nu bara hur jag hittar tid till allt. Skulle vilja åka till galoppbanan med Vinnia och Nova åxå! Och så sku Pampas måsta slippa iväg lite, han som älskar att vara ut och åka har fått vara hemme i flera månader.

Sen har jag ett jätte stort dilemma, jag funderar om jag ska skita i att ta föl av Vinnia och låna ut henne/sälja henne? Varför? Jo för jag har blivit erbjuden Splinter 2 och han står och knackar på bakom hörnet.😳 men jag kan inte få både och så nu måste jag välja. Och jag måst välja fort för snart blir det betäcknings säsong..

Hjälp!!!

Annonser

2 reaktioner på ”Lugna dagar och mitt dilemma

    • Jo jag har pihatto men det hjälper inget då det är fullt i stallet. Och jag kan inte ha så många egna, det betyder ännu en att rida och sen om fölet kommer växer det ytterligare. Så endera måste det bli.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s