Nova bästa igår

Den hästen som har hopp karriären förbi, tyvärr, gör jobbet allra bäst. Så typist. Har ridit bom dressyr med alla hästar igår och åter igen som alla gånger jag gör bom övningar är Nova den som gör det bäst. Han gör det lugnt och fint och helt korrekt så det harmar mig varje gång jag ”hoppar” att han tävlat klart i sitt liv. Varför skall den hästen som har talang inte ha huvud till det 😦 ?

Vinnia var åxå JÄTTE fin igår, har igen bytt bett på henne, till ett gagg och hon funkar super! Lätt i handen och protesterar inget. Även i terrängen är hon bra med det. Så fin ♥♥

Idag red Marie henne. Hon ville inte rida Pippi så vi bytte! Och hon kunde ju konstatera att det var ingen lätt häst, mycket häst att hålla ihopa men väldigt kiva endå!

Före det här red vi ut med Torres och Lalle på en 45 min länk. Torres orka bra nu när han är klippt! Han var väldigt duktig trots den hårda vinden. För jessus så det börjat blåsa, el storma kan man nog säga. Det har blivit värre nu på eftermiddagen. Faktiskt så hemsk vind att jag redan tagit in hästarna. Och tur gjorde jag det för nu ösregnar det. Gissade att det skulle börja regna när jag såg mot Pojo och det var svart himmel..

Jag verkligen HATAR vinden, har säkert sagt det förrut men tål sägas igen. Saker flyger omkring och söndrar hagorna. När jag tog in hästarna flög en vit plast låda rakt över Pampas hage och genom bandet så ni kan ju gissa om hästarna blev skärrade??!!SATAN!!!

Väntar ett samtal nu från Sverige, efter det blir det att ta ett beslut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s