Pissed off

Jag är så förbannat trött på det här skit vädret, jag menar verkligen pissed off. Man kan säga jag är deprimerad, allt jag brukar göra så är års smakar trä. Petri är flitig och slår in nya stolppor på betena och jag borde gå efteer och lägga fast isolatorer. Men vill inte ens gå ut. Jag våg inte rida dom svårare hästarna eftersom jag tappar humöret på en gång.

Idag red jag ut i terrängen med Stella och blev fruktansvärt störd på att hon inte har skor och ömmar på sandvägen. Jag lät allt gå ut över Monica istället för Stella.. Hon fick höra om hur idiotist det är att ha hästar utan skor, om man ska rida dom å vem gör så o.s.v ..

Å så snöar det varje gång jag går ut, är jag inne så är det sol. Det är som det sku jävlas på flit me mig! Å det värsta är att det ska fortsätta såhär flera dagar ännu.. Vi står lixom still på stället nu. Ifjol den här tiden kunde vi beta dom första grässtråna redan..

Ok jag ska int göra er åxå på dåligt humör så slutar nu. Jag kommer tibaka hit när vädret är bättre. Tills dess
Kämpa kämpa…

2016-12-29-22-05-43

Annonser

En reaktion på ”Pissed off

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s