Splinters Kazelgia

Igår fyllde Elli 4 år. I förrgår red jag på henne första gången sen i höstas. Jag hade ingen hjälp, utan satt mig upp och red några varv på plan. Hon har blivit väldigt lugn och vuxen sen hon kom hem från ”förskolan” 🙂 Jag har tidigare longerat henne och promenerat med henne, inte en gång har hon spruttat iväg.

Det märks inte bara i hanteringen utan även i boxen. Där har hon ordning och reda med skiten på ett ställe. Jag har på flit satt henne med gamla tanterna i hagen så att hon inte skall ärta upp sig med ynglingarna. Dels åxå för att hon inte skall äta sig så tjock igen. Nu har hon slow feed nät på höbalen. Det märks nu när hon bantat att magsäcken krympt för hon äter inte alls lika ofta, inte fast hon får mindre i sig p.g.a nätet.

Transport åkte hon hur fint som helst båda vägarna och promenerade in genast fast hon var ensam. Hon har inte åkt transport sedan i höstas så tycker det var bra!!

Jag mätte henne när hon kom hem och hon har vuxit 2 cm på höjden, hon är 154,5 nu. Hon är en aningen mindre än jag hade väntat mig att hon skulle bli. Men det beror nog troligtvis på att hon föddes 2 veckor för tidigt och var väldigt väldigt liten!!!

Just nu är hon totalt utan muskler och med pälsfällningen på gång ser hon ut som den fula ankungen men om några veckor så då är det annat tror jag!!

2013-05-19-514 (2)

IMAG0285

När shettis föl grimman var på sista hålet förstår ni att hon var liten

IMAG0293

och hundtäcket även det för stort 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s