Betes släpp

Bästa dagen på året när hästarna får komma ut på bete. Gud va glada dom är. Förrutom Pampas då som har så mycket att stå i..

På valack bete hände det ingenting, dom bara åt. Nova är precis som för två år sedan, ensamvarg. Han vill inte vara med dom andra och ropar efter stona om han inte ser dom, vilket Pampas inte alls gillar. Lilla ponnin Minos har blivit en av mina favoriter, han har blivit en helt annan ponni under vintern! Torres och Lalle är fortfarnde bästa vänner och Torres har blivit riktigt biffig! 😍


På sto bete hände det stundvis, dom delade upp sig tre och tre och lilla Armis försöker komma in i gänget. Vinnia och Pippi skyddar Elli som om hon var deras baby. Mira har fått sin första brunst och är lite kluven med vad det innebär. Macarena tar det ganska lugnt, hon vet var hon står och ingen vågar egentligen göra så mycket åt henne.

Vinnia och Elli är så lika, skulle det inte vara så stor höjd skillnad på dom skulle man verkligen ta fel på dom lätt!


alla mina vackra flickor på samma bild!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s