Borde trappa ner

Att trappa ner var inte så lätt som jag trodde, fast klockan inte ringer mera så vaknar jag endå tidigt. Det tar nog en tid för kroppen att ställa om, jag har vaknat till klocka nu i halvt års tid så..Fast jag inte skall rida alla hästar varje dag så vill jag endå göra det. Som idag så har jag lust att gå och ta en häst och rida bara för att det hör till. Men jag tänker hålla sträng på det att Stella och Elli ska ridas som mest några dagar i veckan och helst varannan dag om möjligt. Nova har vrickat foten så han får stå helt nu tills den är bra och Pampas betäcker så honom rider jag inte heller. Igår va det korven och idag skall vi prova me Vinnia. 

Jag har försökt att bara sitta still,idag är det lättare då det är mulet och jag har flunssa på gång dessutom. Men det blir så tråkigt, det krävs faktist att lära sig ta det lugnt😀

Jag har redan tömt alla vinterhagar och kört bort gammalt hö från stallet. Boxarna skall tömmas bara traktor skopan blir tom. Projekt som väntar i sommar är ena vinterhagen som skall få nytt staket, sadelrummet skall göras om och så skall det lagas nya ytterdörrar till stallet.Men först skall projektet Petri nu håller på med bli klart och så skall vi renovera en lägenhet åxå så får se hur vi hinner med allt. 

Igår red jag Stella och Elli över bommar och med Vinnia hoppade jag några små hinder. Alla helt fantastiskt duktiga. Jag hade räknat me mild katastrof eftesom det här var första gången jag tog bort dom från flocken. En och en gick vi upp till stallet. Alla stod som änglar trots att kaverina blev långt borta. När Pippi börja skrika efter Elli när jag red tappa hon lite koncentration men inget mer heller, sprang över varje bom jag styrde mot förde!

Vinnia var lat, trött tippar jag. Kan va för att hon är brunstig åxå..Lite trög för skänkeln,men oj så bra hon hoppade! Hon är så jäkla bra när hon är lugn!! 😍

Åt Torres söker vi nu en ryttare som kunde hyra honom 2-3 gånger i veckan. Man får gärna träna och tävla åxå om man vill. Jag kommer rida honom dom andra dagarna i veckan. Eftersom han är väldigt grön behöver det vara någon som har ridit en tid redan och är lugn och säker. Det är en unghäst i allafall fast han redan är 7 år. Jätte trevlig i terrängen och snäll i alla lägen. Så tipsa vidare om ni vet någon som söker häast att rida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s