Härlig sommar kväll

Jag sitter med ett glas vin på trappan ute i kvällssolen. Det är vindstilla, bara fågel kvitter och hästarna som frustar hörs. Det här är så avkopplande att jag tänker skippa att rida sista hästen. Jag tar Nova imorgon bitti iställe. Han lider ingen nöd på d. Valackerna har fått ny hage me massa färsk gräs idag så Nova klagar nog inte.

Det är skönt på sommaren att inte behöva ha dåligt samvete om man skippar ridande nån dag. Dom rör sig så mycket när dom går dag och natt ute och får inte tråkigt heller!

Torres & Vinnia har idag fått hoppat. Torres ha haft lång paus från hoppningen och idag hoppade han bättre än någonsin. På sönd har vi tävlingar och jag hoppas han gör det ens hälften så bra som idag. Tyvärr blir han väldigt nervös på främmande banor men därför far vi och övar!

Vinnia var åxå helt fantastiskt bra! Hon är helt annan häst nu…här hemma då. Vet ju inte vad hon gör på tävling. Måst väl ta och åka iväg och prova bara!!!

Stella har börjat rida lalle och idag hoppade dom första gången på länge. Det gick över förväntan! Lalle är fortfarande stark. För stark men vi struntar i det just nu och väntar ut det. Kanske något som faller bort själv. Dom följer med och tävlar på sönd!!

Imorgon skall Stella hoppa Pampas och jag små flickorna. Måst sluta använda det uttrycket..elli och stella. Sen är det bara några ridturer kvar och dom får semester!

Pampas och Stella skall börja tävla lite nu i juli! Blir skoj!

Aramis har åkt hem och så är det beslutat att Torres skall säljas. Jag hoppas verkligen han kommer till ett bra hem. Sen är det andra förändringar på gång här åxå. Både tråkiga och spännande.. jag kan säga så mycket att det blir lediga platser i stallet till hösten!.😐

Det var allt för nu. Återkommer när jag nästa gång får en ledig stund 😊

Annonser

En reaktion på ”Härlig sommar kväll

  1. Suosittelen Heidin tallia. Hyvä hoito, täsmällinen, tarkka ja siisti. Hevoset saavat olla hevosia. Lämmöllä muistamme. Tuikusta kehkeytyi rauhallinen tätiratsu ja on sitä edelleenkin. Paljosta olen kiitollinen <3.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s