Orolig!ARG!m.m

Jag är så arg..jag fick ställa in min tävling med Vinnia. Hon haltade på frambenet dagen före. Just det benet som hennes tidigare skada varit. Benet var varmt och svullet och hon klinka på det. Igår var det däremot bättre, hon gick rent och benet var inte varmt, svullet dock ännu. Jag hoppas inte senan fått sig. Jag misstänker överansträngning! Betet kanske inte passar henne så bra, kan vara hon inte sover tillräkligt!??

Det stör mig så fruktansvärt att det skull hända just nu, jag hade verkligen sett fram emot att tävla henne igen. Och över lag rida henne nu när hon går så fint! Hon kan väl bli skadad till vintern sen om hon måst vara skadad, nu till sommaren är ju allt det roliga som man vill göra.

Skall trava henne på hårda vägen idag för att kolla vad benet säger, det kan ju vara i hoven åxå, hon skall skos nästa vecka.

Imorgon skall Pampas och Stella tävla en liten klass i Lojo på gräs plan. Bara för att Pampas skall få komma ut och härja av sig lite. Stackaren har ju inte varit nånstans sen i vintras.. Han har inga hockar så därför får dom nöjja sig med att hoppa 60 cm. Vi åker bara för att ”värma ” upp och för rutin så vi förväntar oss inga resultat. Jag hoppas Pampas vågar hoppa på gräs utan broddar!!

Jag älskar att se på när Pampas hoppar. Han gör allt så jäkla lätt, han löser alla avstånd och hoppar utan ryttarens hjälper. Som Stella sa när vi träna, hörd du nu va Heidi sa att vi skulle göra, jag litar på att du fixar det 🙂 Haha jag skratta, han är så söt!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s