Pampas tävling

Tänk att man kan bli glad av stå och se på när ens häst tävlar. Pampas tävlade med Stella idag på gräs, utan broddar vilket jag tycker är jätte obehagligt! Och med slitna skor dessutom, han ska skos nästa vecka. Men att se honom fara omkring där inne på banan gör så jag själv skulle vilja tävla honom! Han tycker det är så roligt och han är så själv säker. Han var mycket lugnare än vad jag hade vågat hoppats på åxå. Han har alltså inte tävlat sen ifjol på våren så jag hade tänkt han skulle go crazy bland alla andra hästar.. Men har vuxit till sig och mognat för han var faktist helt nere på jorden!! Söt nos är vad han är, han älskar att tävla!

Jag sa åxå att rid försiktigt och låt han inte fara så hårt😀 ​ man ser på videon att hon nog far hålla in honom😀


Vinnias ben är inte sååå paha som jag trodde först. Hon haltar inte men efter ansträngning blir benet svullet. Senan är inte varm, vilket är super men där är något som inte är som det skall. Tror fortfarande på överansträngning tack vare betet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s