Tävling och nattritt

Jag har inte en enda häst att rida före ikväll. Va konstigt..red Vinnia igår så kan inte ta henne idag. Hon måste ”vila” mera nu så länge hon är på bete. Benet hålls bra på så sett. Med Nova ska jag tävla senare idag.. JAG ska tävla dressyr haha.!!! Herregud hu ska det gå??? Lovar berätta sen. Och inatt först ska jag rida Pampas. Vi ska göra en natt ritt med Linda och Fine😁 hoppas det blir bra väder som dom lovat så vi får rida i solnedgången😎

Nästa vecka skall jag och Pampas fara till Ypäjä och hoppa fälttävlanshinder, jag har alltid velat göra det och nu behöver min kompis häst lite stöd me vatten hindrena så jag passar på att fara. Bättre draghjälp än Pampas får man söka efter. 😋Jag hade egentligen planera fara me Vinnia men vågar int nu då jag inte vet hur mycket benet tål.

Hon skulle åxå behöva lära sig gå i vatten så tror nästa fina varma sommardag tar jag å åker ti stranden me henne istället. Sommaren är kort vet ni.. buhuu snart är halva Juli fari ren. Folk talar om att få ångest vilket jag inte tidigare förstått vad är. Men nu tror jag jag vet, jag har ångest över att hösten kommer snabbare än välkommet.🙁Känns som att för varje sommar som går så går den bara fortare och fortare.

Macarena är int dräktig, ha inte ens behövat kolla henne då hon brunstar som aldrig förr. 😓 så jäkla synd alltså. Men som jag sa så börjar vi int med att tömma livmodern på vätska på en gammal häst. Finns endå inga garantier..

Macarena ser pigg ut när Monica kom för att rida🙈😂


Fast vädret inte varit det bästa enligt mig har det ju nog varit så skönt för hästarna. På Lördagen satt jag första gången flugtäckena på i år. Nu är dom borta igen så får se när dom kommer på nästa gång. När jag njuter av vädret har hästarna det tyngre.. Men lite dumma är dom ju nog, dom vägrar gå in o skogen på dagen. Egentligen har dom äldre inte vari där alls, bara in och kytta medan Mira och ettåringen är oftare där på kvällen och äter på trädena. Kanske sen mot hösten när gräset är ätit så söker dom sig dit?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s