regn och skoningsdag

Alltid när Sören kommer så regnar det, så som idag. Han säger alltid att varför beställer jag regn alltid när han kommer 🙂 Jag tycker det är passligt med regn för jag rider sällan dom dagar han är här då det far så många timmar. Så jag kan bra stå inne i stallet och se på och prata skit.

nu är vi iallafall klara och jag har inte så mycket att göra. Bra att passa på att blogga. Far eventuellt till Ekenäs senare idag med Petri när han skall byta olja i båten.

Tävlingarna igår var ganska roliga, jag kunde ha nacka Nova samtidigt som har var duktig! Han var pigg och fjantig som vanligt och hoppa och väjja för allt som rörd sig. Inge nytt där, men sen börja han med en ny grej åxå som jag hoppas var en en gångs grej. Han skyggar för hästar som kommer emot !! Och jag kan berätta att utan martingal var det inte jätte roligt då han flög åt sidan och upp i luften samtidigt. Tyglarna far så lätt över huvudet på honom. Men där mellan varven jobba han jätte fint. Fast jag red en hel timme före det var min tur var han inte alls trött, inne på banan skygga han för varje bokstav och så blev han rädd för en bil som körde nere på vägen…. alltså påriktigt, Nova är aldrig rädd för bilar..

När han inte skygga så gick han fint och vi fick 58%. Domaren skrev : spänd häst som ser monster överallt men att jag korrigera det bra 🙂 Jag red fina vägar och han hade fina ökningar. SÅ med tanke på det så är jag jätte nöjd över resultatet. Bara han slutar fjanta så stiger nog poängen! Att rida två klasser skulle ju hjälpa mycket, men nu får nog bara herrn lära sig bete sig så vi kör på en klass i fortsättningen åxå.

Jag kunde iallafall inte ha förberett mig bättre, hemma går Nova som en klocka, han är jämn och lugn. Att han ändrar totalt på tävlingen kan jag inte öva på här hemma. Måst bara tävla mer 🙂

Jag var ensam på tävlingarna igår så jag har ingen film på det. Jag skulle jätte gärna visat er hans ryck och knyck men tyvärr inte denna gång!

Vår nattritt med Linda var lyckad, vi bytte hästar dessutom så jag red Fine och Linda Pampas. Den som orkar kan kolla filmen! Andra filmen tog jag när jag red hem sista biten ensam med Pampas och flickorna kom och möta oss 🙂 ♥

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s