Lördag på SHW och avslöjanden

Det gick bra för Stellas mamma Stella Querida i Sea horse week. Dom placera sig andra med en dubbelnolla i 130 cm klassen. Och under en sekund tid skillnad efter första placerade!Det var inte många dubbel nollor i den klassen så verkligen fint kämpat!

Härlig inställning till hinder har hon, modig och sen tillika ko lugn. Kände igen Stella i henne nog! Hoppas bara Stella får samma inställning på hinder!

Stella är by the way dräktig!!!!!.. Jo min ”lilla” Stella!!! och kommer troligtvis flytta till Salo i höst där hon får föla. Fölet blir alltså inte mitt! Till nästa sommar kommer hon och fölet hit på bete OM allt går som planerat.

Kommer sakna henne, speciellt att få rida och utvecklas med henne. Men jag har blivit lovad att dom håller igång henne dit så länge som möjligt! På det villkoret lånade jag ut henne att hon inte blir och stå. Jag vet att dom kommer sköta henne väl!

20542777_847204915446319_1681619433_o

När vi nu är inne på avslöjanden så TROR jag att Vinnia kan vara dräktig hon med.. Inget är kollat och det är bara min uppfattning, men Pampas är inte intresserad av henne mera och hon har inte brunstat.  Hon borde brunsta nu nämligen!

På Måndagen betäcktes ett annat sto som varit här nu några veckor. Hon har dåliga brunster och hade när vi ultra henne bara igång ena ägg stocken. Hennes brunst var väldigt kort dessutom då vi försökte betäcka igår men då var det redan på väg förbi. Med lite tur så nappade det på Måndagen så hon åxå skulle bli dräktig! Det behövs ju bara en betäckning om man lyckas pricka exakt rätt dag!

Tills sist när vi nu talar bebisar så har jag blivit MOSTER inatt igen! Linda och Jocke har fått en pojke 🙂 Grattis!

Annonser

2 reaktioner på ”Lördag på SHW och avslöjanden

  1. Spinky är så fin. Grattis till alla dräktigheter och håller tummarna att Vinnia är dräktig. Kiva att du blivit moster ”inatt igen”, lät som du sku bli det varje natt 😂😂😂😂 Börjar bli dags att du åxå själv sku ta å ”föla” småningom 😉 Du sku nog passa att ha en liten springande vid skitkärran där hemma, du bara inte vet det själv 🤗❤

    Gilla

    • Ja stackars min unge sku jag säga. Sku få tävla om uppmärksamheten med 8 kaniner, 2katter och 10 hästar som jag just och jämt hinner med och petri. Ja stackars petri sku få bli ensamstående pappa😂 nej nej jag är nöjd som moster😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s