Ett snabbt inlägg

Veckorna är så fulla med program från morgon till kväll så tiden räcker inte till. Igår efter jobbet fixade jag mina naglar och efter det hem en timme före jag sku iväg med Vinnia på tävling. Timmen hemma låg jag på soffan och mådde dåligt. Ush, jag va så trött… Måste lugna ner oss med att festa varje helg. I den här takten är jag INTE utvilad när hästarna kommer in igen. Jag får aldrig krabbis men jag mår fruktansvärt dåligt av sömnbristen i stället. Bra att skriva det här när vi ska vara på fest om några timmar!!…🙈

Nästa helg blir det iallafall lugnare, jag har anmält mig till Juhos träning både lörd och sönd med Vinnia. På lörd kommer Stella och Lalle med. Och om Vinnias ben är dåligt på sönd tar jag Pampas el kanske Stella far me lalle?

Ja som sagt jag va på tävling me Vinnia igår. En liten tävling bara för att kolla hur hon beter sig. Det va tyyliarvostelu 60/70cm bana. Hon va ganska bra. Lite fjanta hon när jag kom in på banan som hon gjort innan åxå. Första 3 hindrena åla och kråma hon men sen hoppa hon fint. Så fint att vi vann!! Domaren skrev att jag har jätte fin sits och balans och stör inte hästen fast hon trasslar. Rytmen var lite dålig men kapacitet finns i hästen! Så det var kul att höra!

Å visst är hon ju så vacker😍

Elli har fått framskor så jag ska kunna rida mer i terrängen. Planerna me henne är att åka till Niinisalo och hoppa terräng hinder i början av september. Så vi jobbar me att få upp kondisen som bäst. Lite hoppa nu och då ska vi åxå göra.  Eftersom Stella och Vinnia (förhoppningsvis) är dräktiga så vill jag inte åka med dom. Ingen onödig stress för dom. Det är lång väg i trailer så inga risker.
 

Annonser

4 reaktioner på ”Ett snabbt inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s