Jag hade rätt

Vinnia är dräktig!! Ultrad och bekräftat! Såååå happppy😊

Före vi ultra Stella sa jag åxå att jag tror hon är dräktig, jag såg på henne och på betende och anade. Jag hade rätt då och jag hade rätt nu. Jag sa ju att jag tror att Vinnia är dräktig. Jag känner mina hästar. 👍Hoppas det blir en hingst, som nog ska kastreras men som sku få Pampas gener. Jag har ju namnet klart dessutom.

Fick text mess av Torres ägare att dom är jätte nöjda över honom och att jag skolat honom till precis en sån häst dom vill ha. Det var jätte kul att höra. Det är mer värt än någon betalning. Torres har dessutom hittat en flicka som hyr honom och ska tävla honom lite. Hon gillade honom åxå genast.

Åt Nova har jag hittat en flicka som har börjat hyra honom. Hon kommer ta honom 3 ggr veckan och jag rider resten. Nova har haft näsblod några dagar och nu har han lite snor. Kan hans slemhinnor vara torra el varifrån kommer näsblodet? Någon som vet? Det är inte bara vid ridning utan åxå i hagen. Han är annars pigg och normal så sjuk är han inte.

Idag hade vi Juhos träning, jag och Vinnia, Stella och Lalle. Först var Vinnia jätte lat och tungriden. Jag sa åt Juho att hon är för slow över hindren så jag fick pigga upp henne lite å sen hoppa hon fint! Då kändes det nice. Nästa gång vill jag att Juho rider henne. Jag är säker på att han skulle passa utmärkt på henne!

Lalle var duktig och Stella red bra. Det var deras första gång för Juho men knappast den sista.😊

Vi hörs mer en annan dag.

 

Annonser

4 reaktioner på ”Jag hade rätt

  1. Jojo har haft näsblod några gånger för ett par år sedan. Då sa veterinären att det bara var torraslemhinnor/brustna blodkärl. Jojo har aldrig haft så det rinner utan endast så att man sett i näsborren att där är blod. Har kommit såväl under ridning som i hagen. Nu har hon inte haft på länge.

    Grattis till Vinnias dräktighet 👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s