Niinisalo

Kort om förra helgen, jag åkte med Stella och Elli till Salo. Sov där över natten och så åkte vi på Lördag morgon till Niinsalo. Stella fick bli i Salo med sina nya kaverin medan Elli följde med. Hon åkte jätte bra med en främmande häst och och 3,5 timme i sträck. Framme var hon hur lugn som helst och betedde sig fint. Vi red i ca 1,5, då var det inklusive framridning och plaskande i vattnet. Kondisen var det inget fel på, ju mer vi galoppera ju piggare blev hon.

Vi hoppa ca 10 olika terräng hinder som var passliga för Elli, först var hon lite osäker men efter att vi tagit en längre galopp sträcka vakna hon till liv och sen hoppade hon allt! Och sablar vad hon hoppar stor, jag var helt säker att hon slår kullerbytta baklänges. Jag kände bakbenen svipa bakom hjälmen på mig. Det var lite obehagligt då jag inte var hundra på hennes balans. Jag lyckades försträcka min lår muskel åxå som hon hoppar mig ur sadeln.. Filmen är lite hoppig tyvärr..

Hon drack och åt bra hela resan och det är super. Ingen annan av mina har varit något höjdare på att dricka på längre resor. Sen var det 3.5 timme hem igen. I Salo fick hon gå i boxen och vila en par timmar. Under tiden red vi ut med Stella och Kiara(spinki) en 6 km terräng runda, åt själva, städa och packade bilen för ytterligare hemfärd för mig och Elli.

Stella lämnade vi nu efter oss med ledsna miner men åxå med bra fiilis då jag vet att hon får det bra där. Det söta var att Kiara och Stella kände helt klart igen varann! Det kändes bra att Stella har nån hon känner i boxen bredvid! Och jag kommer åka så ofta jag kan och rida och hälsa på henne åxå!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Niinisalo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s