Hemskt dygn bakom

Förra natten kom inte stålle in som vanligt, han var sen och det har inte hänt på hela sommaren. Jag var helt förstörd och hann så klart hinna tänka vad allt som kan ha hänt. Jag va hysterisk av oro, när han sen tack och lov kom kunde jag inte varva ner. Jag var glad men tillika kvar i rädslan att OM…

Vi gick och sova men jag kunde inte sova. Efter 1 timme vakna Stålle och sku ut, jama och krafsa på dörren. Jag bar upp han tillbaka och sova och han sov en och halv timme, sen samma sak igen. Den här gången tog jag han bredvid mig i sängen. Vi sov av och till några timmar. Sen sku han igen ut. Det va inte ljust ännu ute då men gick med ut med honom ifall han hade i magen. Det hade han.. Sen dess har han sovit hela dagen på soffan. Inte ätit, inte druckit. 

Efter att han inte kom in förra kvällen så blir han nu halft inne katt, han får bara vara ute med oss. Han är för värdefull att låta vara ute, jag klara inte av att förlora honom som det gick för Dolly..

När jag mätte feber ikväll hade han 39,5. Han har spytt och har dålig mage. Men han orkar endå gå ut. Han har kisat ute. Han har inte ätit el druckit på ett dygn nu. Så jag spruta i han vatten me spruta. Sen gav jag antibiotika blandat i vatten men det spydde han upp. Så är jätte orolig nu. Är han inte någo bättre imoron efter att jag kommer från jobbe far jag ti veterinären. Jag beställde redan tid tidigare idag till måndagen för att ta prover men får åka in akut isåfall.

Håll nu tummarna att han blir frisk. Jag vill inte att det är hans tur redan..

Pricken på iet är att Vinnias ben är dåligt igen. Haltar efter att vi hoppade i tisdas. Så inga tävlingar på Lördag…igen!!

Annonser

4 reaktioner på ”Hemskt dygn bakom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s