up dates Stålle &Vinnia

Stålle har idag varit till veterinären, och inge klokare är jag. Hon kunde inte se något fel på honom, tvärtom hon sa att tandköttet är precis rätt färg och att han har en väldigt fin päls. Urinblåsan va nästan tom så hon fick inge kisi prov och hon ansåg blodprov va onödigt när han mådde bra.

Hon tippa på att han ätit något opassligt bara, och så måste det ju nästan vara. Köpte hem iallafall torrfoder som gör att urinstenar löses upp ifall han har el skulle få! Urin sten dog min ena katt av som 8 åring, samma som Stålle är nu så är mest rädd för det. Det är ju vanligt för kastrerade han katter.

Stålle vägde hela 6 kg!!! 🙂 Lite fett hade han såklart men han är inte för tjock, han är en väldigt stor och grov katt bara.

Jag har nu beställt en gps som jag kommer lägga på Stålle när han är ute om jag inte är med. Den funkar via telefon, har eget simkort som berätta exakt var han befinner sig! Allt för min älskling!♥

Åt Vinnia väntar jag nu att smeden kommer och kollar hennes hov, hon blev under helgen radikalt mycket sämre, haltar i skritt t.o.m.

Senan är inte varm, lite svullen bara så enbart den kan inte orsaka detta. Jag hitta puls i benet igår så det kan vara en spik som är tokig igen. Är det inte hoven kan jag i allafall utesluta det efter att Snellman varit. Uppskattar verkligen att han kommer så snabbt när det verkligen behövs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s