Not my day

Gnälligt och surt inlägg så läs inte om ni inte vill höra sånt. Vill bara skriva av mig.

Börjar dagen med att gråta p.g.a att min lilla kanin unge jag fick igår inte blev långvarig. Ni såg hur fin hon var på bilden ja la ut på instagram men mina andra kaniner gillade henne inte alls.. Dom bet henne så illa att jag måste ta bort henne. Tyckte så synd om henne så jag mår illa. Så liten och oskyldig. Har aldrig varit med om att en liten kanin unge inte blir kompis med dom andra. Vuxna kaniner kan vara svåra att lägga ihop men inte ungar. Dessutom har jag lagt ihop otaliga kaniner i alla åldrar och kön och det har alltid gått bra. Bara några små fighter.

Har lagt min instagram privat nu, el varit en tid. Tycker det är så onödigt att folk som inte har intresse av mig el ens vet vem jag är följer mig. Bara är in och snokar. Sku det inte vara för alla bra nyheter och kirppisar sku jag lägga ner fb åxå. Där har jag inget inresse..

Pandis som skulle komma hit för en tid har fått något som gör att hon inte vill lyfta höger galopp nu åxå.. Så nu får vi skjuta fram det med. Känns som allt bara går snett och inte enligt planerna. 

Det är inte alls min dag idag…

Annonser

2 reaktioner på ”Not my day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s