Can’t sleep

Jag skall upp på jobb imorgon. Jag skall vara i ett stall kl 8 och här ligger jag pigg som tuppen kl 24.

Jag har så mycket jag är ivrig på att göra och vill få klart. Jag är en kvälls mänska ut i fingerspetsarna. Super trög och ovillig fram ti förmiddagen men sen kunde jag hålla på hela natten.

Jag har endå alltid somnat och sovit bra men här ligger jag nu och sku ha lust att gå ut och rida på den nya sanden på ridplanen som kom igår. Dessutom var jag till hipposport idag med Nova och fick en ny sadel åt honom!

En pessoa blev det. Jag provade 3 st å både jag och filten under sadeln som visar hur sadeln ligger var eniga om att pessoan va bäst. Jag satt bäst i den, nova rörde sig bra och filten visa att den ligger som den ska på ryggen. Jag vill rida med den NUU!!!

Jag har haft flera pessoa sadlar och sen tvillingmärket Trainers och tycker dom ligger bra på min sorts av hästar. Nu fick jag bekräftat att jag int haft helt fel. Sadeln är så viktigt för att ridningen ska vara rolig.

Efter helgen ska hästarna få komma in. Alla utom några. Det sker lite ändringar med hästarna vi månads skiftet och försöker förbereda på bästa möjliga sätt.

Pampas har blivit kracklig, tror det är första gången i hela hans liv. Så han måst få komma in nu. Han och jag har tävlingar nästa helg så han måst få vila upp sig före det. Vi ska starta både dressyr och hoppning😊Jag är så ivrig med att rida och tävla me alla hästarna nu så jag har inte en helg ledig på många veckor. Alla ska träna el tävla i tur och ordning ha jag tänkt. Bara dom hålls friska…syftar nu mest på Vinnia..

Elli är jag mest stolt över. För var dag är jag mer och mer säker att hon kommer bli ”min” häst. Hon och jag lixom bara klickar. Hon tycker jätte mycket om att hoppa efter att vi var till Niinisalo. Hon mognade massor av det. 50cm hinder är peace of cake för henne här hemma. Och hon hoppar ALLT!

Kom ihåg nu det här är hemma, men snart ska hon åxå på sin första tävling så sen kan vi se om jag kan fortsätta skryta om henne😂

19141560_10158817784350503_1939650774_n

 

Annonser

2 reaktioner på ”Can’t sleep

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s