I väntan..

Väntar på att Petri skall komma hem så jag får hö till kvällstallet. Jag har alltså hö balar på vagnen men får dom inte själv därifrån.

Idag var det tävlingar igen för Elli, hon hoppade sin första 60 cm klass och sin andra tävling. Det blev dubbel nolla igen, även fast Vinnia var med och dom skrek efter varann som två galningar. Nu vet jag till nästa gång att dom två inte skall tävla tillsammans. Jag tycker om hennes attityd, fast hon var ängslig och skrek efter Vinnia hoppade hon alla hinder utan att blinka.. och felfritt. Hon kunde göra sin uppgift trots frustation.

Det kunde däremot inte Vinnia göra, hon hoppa bra till femte hindret men där fick hon chans att smita undan mig och i kurvan drog hon mot Elli och inte mot hindret. Så det blev fyra fel. Efter det hoppa hon inte bra heller, el inte lika som dom 4 första hindren. På sista hindret vägrade hon av absolut ingen gilltig orsak. Så vi blev diskade. Men är endå helt nöjd. Det är länge sen vi tävlat 80 cm och jag är helt säker på att det var p.g.a att Elli var med som det gick så här.

Jag har ju dessutom svin ont i ryggen efter att jag blivit under Lalle på Torsdagen. Han föll på mig så har ena sidan av ryggen lite dålig. Trodde faktist i morse att jag inte skulle kunna hoppa alls men med lite burana och en värme dyna på ryggen så gick det. Min sits var ju som en kratta och fick stå upp i galoppen för att det inte skulle göra ont. Men endå glad att jag inte strök mig!

Imorgon kväll skall jag iväg och träna lite med Stella (hästen). Så jag hoppas ryggen är bättre 🙂 Plus att jag måste rida alla mina hästar till på det..

Till en helt annan sak. Jag ÄLSKAR puru pelleten!!!! Det är det bästa underlag jag någonsin städat med. Köpte till säckar av det nu så skall lägga flera och stå på det. Det är t.o.m roligt att städa boxarna nu. Det är jätte drygt, lätt städat, dammar inget och doftar precis som spånet. Det går åxå att blanda spån och pelleten utan att det stör.

Det har nu gått snart en månad sen första hästarna kom in och jag har inte behövt fylla på av pelleten en enda gång, tvärtom det bara ökar av den..Jag satt in allt för mycket när jag fyllde boxarna. Tänkte ju inte då på att det sväller efter hand.. Så Pippi och Vinnia har på riktigt överdrivet mycket i boxarna. Det kommer gå till December innan jag behöver fylla på nästa gång 🙂 Pippi har heller aldrig varit renligare i boxen än vad hon är nu.

Nu hoppas jag bara det löser sig med tömningen av skit lavan i fortsättningen åxå . Fler och fler tar ju inte emot spån. För nu vill jag aldrig mer byta bort pelleten!

22359299_885699328263544_697446853_n

Red i ljus rött idag när det är bröstcancer månaden, nästa månad blir det blått för killarnas cancer månad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s