Gångna veckan

Jag tycker jag borde skriva men får inget ner på papper. En vecka har gått igen med mestadels regn och jobbigt väder. Får väl vara glad att det inte blåst åxå… Jag har jobbat hela veckan och det har varit bråttom att få hästarna motionerade efter jobbet. Nu börjar kvällarna bli kortare och det märks.

Inkommande vecka är jag helt ledig och det skall bli så skönt, då kan jag i lugn och ro rida och pyssla på här hemma! På torsd tänkte Stella och jag åka in till HIHS men annars har jag inget planerat. Ja borde kanske fara och rida en häst men nåja..små saker iallafall.

Jag var på Lördagen på dressyr tävling med Nova, han var inte alls rolig på uppvärmningen men betedde sig något så där inne på banan. I sista galoppen börja han fjanta så där blev det dåliga poäng men annars hade vi t.o.m 7 or med på listan! ena 7an kom på skritten. Nu skrittade han jätte bra och det skrev domaren åxå. Tidigare har han spänt sig och tagit korta steg. Och glad att han fick en 7a i ena galoppen när andra sket sig.  Skulle det vara dressyr tävlingar varje helg så tror jag nog jag kunde få ordning på honom… 🙂 Han har verkligen värdens sämsta tävlings nerver.

borde jag ladda upp banan här? Vill ni se? Måst se om jag har den kvar!

 

 

Annonser

En reaktion på ”Gångna veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s