Solskens hej

vilken vacker vecka vi haft! Sol och kallt. Fast jag ej gillar kylan så är det uppskattat nu efter allt regn. Det har torka upp och man mår så bra av solens strålar! Är inte ens trött på mornarna när klockan ringer. Har t.o.m 4/7 dagar vaknat före klockan! Det är inte illa!

Fast jag sa att jag inte hade något program inbokat så var endå Onsdagen den enda dagen jag sist och slutligen hade hela dagen tid här hemma. Det kommer endå alltid oväntade planer hela tiden.

Torsdagen gick alla hästar i skrittmaskin medan jag städade hagorna och sen bar det av till HIHS som åter igen var en flopp.. fattar inte varför man skall palla sig dit när man blir besviken alla år. Nästa år har vi bestämt att vi åker över till Tallin horse show istället, och kanske även Sverige? Nu räcker det för en tid med Helsingfors.

På Fredagen var jag iväg med Vinnia till Salo och tränade, dom har så härligt stor ridplan och manege där. Hon var jätte duktig och nu har jag hennes framtids planer på det klara! Det gick precis så bra som jag gissade och är överlycklig för att ha det problemet ur värden! Det här såklart förutsätter att hon hålls frisk!

Anmälde henne till sista tävlingen för i år åxå. Sen får hon mamma ledigt från hoppningen.

På tal om skritt maskin ännu så kan jag stolt berätta att Pippi har gått där nu några gånger helt LUGN!!! Pippi är alltså den som kom ut med dunder och brak från en maskin som yngre i Tyskland och har inte gått att ha där sen dess. Så framsteg verkligen!!! Hon trivs som fisken i vattnet som heltidspensionerad! Hon har slutat imppa helt och hållet, hon äter bra och stressar inget. Hon gillar att jag tar ut och borstar henne nu och då, vara långhårig och gå utan täcken i bra väder. Ibland följer hon med på en skogslänk och där i mellan hålls hon i gång i skritt maskin, dels för att ha program, dels för att få motion.

 

Annonser

3 reaktioner på ”Solskens hej

  1. Prills!!?! 😱😍 Jag har haft massor med genrer (och mer på kommande…) MEN imorgon kommer jag igen och plockar ut henne en stund 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s