Trött på oärliga mänskor. 

Ja precis så är det som rubriken säger. Att ha mänskor inhyrda i sitt stall har ibland läs ofta dåliga sidor. Men nu speciellt arg är jag på att folk inte kan betala för sina hästar. Om man har en betalningsdag på kontraktet så skall det betalas då och inte en månad senare. El sen alls.. 

Nu blir dessutom lilla Dizzy utan kompis åxå. 😕 finns det nån där ute som har ett föl/unghäst som behöver kompis? Tipsa om mig då. Jag har en pihattoplats att fylla. 

Hur går det till med utmätning? Om jag skickar en räkning på stallhyror och den inte betalas, hur gör jag sen? Anmäler och så får jag vänta….och vänta… Antar jag.?? Någon som vet? Måst det polis anmälas åxå?

Aarg orkar inte med mänskor. Varför är det så att häst mänskor som låss älska sina hästar så mycket alltid lämnar stallhyran obetald när det krisar i plånboken? Varför inte el räknngen el dylikt. Men vi som har stallet skall nog ha råd att föda på din häst fast du inte betalar för den. 

*******************************************************************************

Nytt inlägg..

Elli hoppade fint igen på senaste tävlingen, första gången i ny manege och med hinder. Vi har aldrig hoppat inne förrut. Det var en 60 cm klass med bedömning AM5. En noll bana gjorde vi och kom till omhoppningen där hon rev näst sista hindret. Jag lät henne komma i galopp till hindret och det sluta med att vi kom lite onödigt hårt så hon rev bommen med sig.. I övrigt for hon fint. Funderar på att starta en 70 cm bana nästa gång. Hon är så ivrig och gillar det så varför inte utnyttja det.?  Galoppen hennes är fortfarande värdens obekvämaste när hon spänner sig el har bråttom så den behöver massa träning. Men jag vet att det finns en bra galopp i henne, hon har visat den alltid nu som då. Medan jag väntade på min tur mellan banorna galopperade jag runt och runt istället för att hoppa och hon gick med huvudet neråter i etapper och var då riktigt bekväm. Här har ni banorna..

Annonser

7 reaktioner på ”Trött på oärliga mänskor. 

  1. man skall väl till tingsrätten (huset) o där hjälper de att göra en utmätning (ingen polissak :)) sen läggs det på ränta o kostnader o allt det får ”den skyldige” sen betala, om den inte är medellös då blir man utan pengar, då får man skicka hatmejl 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s