Det redde upp sig

Ponnina är vecks och jag fick mina pengar. Ägaren till ponnina tyckte hon fick fruktansvärt dålig betjäning när jag gnällde på att få mina pengar. Hon va sur som ett bi när jag inte fattade att hon behöver tid på sig att betala att banken har tagit hennes pengar. Jag borde ha kunnat vänta några månader tyckte hon, litat på en helt främmande mänska att jag nog får pengarna.

Svårt för mig att lita på något hon sa då hon int visas sig här på över en månad, inte hämtat täcke åt sin gamla häst fast jag bad om det. När maten tog slut brydde hon sig int. Alla helger skulle hon komma men varje gång var det något annat..Dizzy har nu fått en reserv mamma som sällskap, Irmeli ska bo med henne på pihatton när Sasha far. Dom kommer jätte bra överens och jag tror att dizzy kommer känna sig trygg med Irmeli när mamma far. Om hon bara skulle få en kompis till skulle det vara toppen!

Men i nu läget tror jag endå ett vuxet sällskap är tryggare än en liten kompis. Till sommaren får hon ju kompisar sen i allafall om int före..

Jag har haft föl både med och utan kompisar och båda har blivit lika bra och trevliga som vuxna.

Dizzy är jätte snäll, alltså verkligen snäll. Vad än man gör med henne har hon aldrig sparkat el nafsat. Fast hon int gillar situation uppför hon sig alltid. Envis yes, som alla andra föl men snällare!!!!😍

Annonser

5 reaktioner på ”Det redde upp sig

 1. Jag ska också i fortsättningen säga att jag får dålig betjäning om jag inte får service gratis! 😂 ska ringa och beställa pizza och bli sur när dom inte förstår att jag behöver lite betalningstid… 😬😂

  Gilla

  • Nå precis.. jag tycker jag va hygglig som redan väntade en månad. Å sku jag veta va det var för nån så ehkä.. men nej fick så dåliga vibbar av henne. Varför står det helmis marie by the way😂?

   Gilla

  • Hahahaha jag tror jag skulle vara rolig någon gång och skriva Hemlis som namn men satte mitt eget i parentes så man ändå skulle fatta att det var jag (var väl på något inlägg om Pippi kanske?).. Det tycks bara ha blivit kvar 😂😂😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s