Bråda dagarna forts.

Bara för att ni inte ska möta det tråkiga inlägget om Sasha mera så skall jag slänga ihop ett inlägg före säng dags. Har åter igen jobbat hela veckan, hade tisdagen ledigt men hann ingalunda blogga då heller..el rättare sagt, orka int. Vi var iväg ti galopp banan igen, den hä gången med Vinnia och Elli. Jessi red Vinnia och jag Elli. Monica kom med som sällskap och fotograför. Monica får inte rida för tillfället så hon är kamera man nu en tid😊

Fast jag fick hjälp med ridandet så hade jag endå mycket att göra här hemma som blir ogjort dom dagar jag jobbar. Så när jag äntligen kommer in blir det bara att slappa i soffan. Se på någon dålig serie och surffa lite före sen igen kvällsstalle kallar.

Nästa vecka ännu skall jag jobba heltid men SEN minskar det till 2 dagar i veckan.

Det är helt ok att jobba så här periord vis men i längden sku det aldrig funka. Tack vare min sambo som hjälper mig med hagarna, ger hö åt Pampas och kollar vattnet så blir stallet skött precis lika bra. Hagarna städar jag 3 gånger om dagen nu eftersom hästarna har sina hö balar på sanden. Det betyder att det kommer mycket mer skit plus att allt hö som faller på sanden ska städas bort så dom int äter av det. När höet står på ler delen av hagen behöver man int bry sig om det problemen. Men nu är det så vått att jag vill ha dom på torrt underlag. Regnet ser ju inte ut att sluta heller på ett tag. Prognosen för nästa vecka= lite regn varje dag.

Sen tack vare härliga vänner som hjälper mig med att motionera mina hästar har dom rört sig lika mycket som vanligt. Förrutom att jag är noga med att dom int äter hö från sanden så är det lika viktigt att dom rör sig för att undvika kolik.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s