3 december

Hästarna i terrängen.

Av mina hästar är Pampas absolut den trevligaste att rida ut på. Han är säker, stabil och en riktig tant häst. Det finns inte mycket han är rädd för och galopperar el travar alltid i samma takt hela tiden, så du behöver bara sitta där och åka med.

Nova. Har blivit bättre nu sista tiden, faktist riktigt bra senaste gångerna. Men hans problem har varit att han är för stark i galoppen. Nu då jag har starkt bett på honom går det att rida utan drag kamp. Sen är han ju rädd för stenar el spöken som inte finns. Bilar eller älgar och sånt som på riktigt kunde vara farligt bryr han sig inte om. Vatten pölar går han rakt igenom och hoppar diken och terräng hinder utan att blinka.

Vinnia- från att ha varit hemsk och nästan farlig i terrängen har det ändrat till NÄSTAN lika bra och säker som Pampas. Ok hon har aldrig varit rädd för saker och ting. Utom vatten då.. Men hon var så bitchig i början med allt. Nu är hon faktist den jag helst rider ut i terrängen med !!

Elli går modigt vart som helst ensam med mig i terrängen. Hon kan vara lite osäker men går alltid. Hon är lugnare än på plan. Gillar inte vatten pölar men går nog i dom om hon måst.

Stella hann jag inte rida så mycket ensam i terräng före hon flyttade men det jag red gick bra. När jag varit till henne och hälsa på så har vi ridit ut i terrängen med kompis och då är hon jätte kiva! Hon går i och hoppar vatten mer än gärna 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s