Självständighetsdagen

Det här betyder ledig dag även för mig, inte från stallet här hemma men från andra arbeten. Snö har det kommit åxå så det är vitt på marken.

Idag väntar terrängturer med några av hästarna och en 3 rätters middag ska jag få njuta av åxå dagen till ära.

Kia ska rida Nova och hennes lilla syster ska rida Minos lite. Det är bra så han åxå får lite annat program. Jag tycker nog jag är lite för stor på honom så rider inte alls. Brukar longera el löshoppa med honom istället.

Det gör gott med en ”ledig” dag emellan. Man är nog int 20 mera märker jag efter att ha gått ann som en galning på 3 jobb senaste månaden.. även om jag förra veckan fick höra hela 5 gånger att jag ser ut som 20/25 år. 😊 det blev jag jätte glad över men känner mig int så just nu. Kroppen är TRÖTT!! Å jag väntar faktist på nästa vecka då jobbena minskar. Jag vet, så här sa jag förra veckan åxå, men nu hoppas jag faktist det håller. Behöver det!

Trevlig självständighetsdag!IMG-20171125-WA0007.jpeg

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s