Splinters Kazstella

Nu har Stella varit borta hemifrån i 2 månader och två veckor och det känns som hon skulle varit borta ett halv år 😦

Stella, min andra 4 åring  bor alltså i Salo fram till April då hon kommer hem tillbaka för att föla. Jag blev frågad i somras efter att en bekant sett bilder på Stella om dom får låna henne och betäcka henne. Dom tycker hon är gudomligt vacker 🙂

Hon som nu har henne äger Stellas mamma och har ägt Stellas mormor.. Stellas mormor hade en väldigt speciell släkt och som inte ”finns” mera. Eftersom Stellas mamma tävlar aktivt och har klarat sig jätte bra i 135 klasser och skall gå upp till 140 klasser vill dom inte ta föl av henne just nu. Stella har samma släkt OCH arab i sig. Ja just det, dom vill ha arab i då dom tror på att det ger starka hästar och uthållighet.

Stella är betäckt med Concreto. Inte vårt första val av hingst. Men den andra vi ville ha hade så mycket lika släkt som Stella har i sig så stuteriet tyckte vi borde lägga in en annan gen. Hingsten är iallafall mycket snäll och påminde mycket om Pampas. Den gick i hagen med ston nära på och var väldigt gosig. Ganska liten dock, inget som stör mig men bara fölet inte blir för liten sen? Fölet är ju tänkt att bli en hopp häst i minst lika höga klasser som Stellas mamma går nu!

Att Stella nu är dräktig gör ju att hon blir lite efter i utbildningen, hoppningen främst. Men hon kommer att få tävla som 6 åring samma klasser som 5 åringarna p.g.a detta. Och där hon bor nu är dom beredda på att tävla henne om jag vill och dessutom köpa henne om jag skulle sälja 🙂 Men det gör jag inte 🙂

Bilden dom föll för..  vackra vackra Stella

19191062_10158817911715503_417899951_n (1)

Ingen som har någo ideer på vad jag skall skriva om kommande dagar?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s