Juhos träning med Elli dag 1

Ellis första träningar med tränare. Yiiihuu!! Idag hade vi mest grammatik som jag kallar det och imorgon blir det lite mer hoppning. Vi red i 1 timme 15 min och visste faktist inte alls hur hon skulle orka. Vi fick skritta mellan varven så det gick bra. Juho var förundrad på slutet hur bra hon orkade 🙂 jag sa bara att hon är ju arab/fullblod. Då fatta han :O hehe

Hon var jätte duktig, alltså faktist stolt över henne. Hon hade lite svårt med galoppen som vanligt men på slutet var jag nöjd. Hon är ju alltid väldigt spänd i början och pompar mig nästan ur sadeln. Vi började med galopp bommar på böjt spår som hon aldrig gjort förr. Vi har bara farit på rakt spår. Sen hoppa vi två små hinder som var på kortsidan vid hörnen, åxå nytt att ta två hinder efter varann på böjt spår. Inga problem med det! Till sist hoppade vi en linje med kombinationer. Kom in första gången i trav men lyckades faktist sen komma in i galopp åxå fast kurven var ganska tight!

Sammanfattat så en bra träning för Elli, hon fick öva mycket på galoppen. Hon tyckte det var roligt att hoppa och blev svettig och lite trött så jag hoppas på en ännu bättre Elli imorgon!

Efter dom här träningarna har vi om en månad träningar i Ypäjä och sen skall hon sakta ställas av för vinter vila!

Juhos ord om Elli var att man ser att hon gillar detta och hon är väldigt försiktig. Av det lilla han såg henne hoppa ser det ut som hon skulle ha kapacitet! Och så sa han att jag har fina hästar. Tack Juho! du har så rätt 😉 ♥

Film från idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s