Juhos träning med Elli dag 2

Det kan vara att jag kommer få träningsvärk imorgon. !! Märker när jag varit stilla en stund att jag är stel i benen. Varför? Elli var såååå bongstyrig i början. Kanske hon hade tränings värk idag el så var det bara för att hon inte gillar dressyr delen 🙂

Det verkar faktiskt lite så då hon absolut inte skulle galoppera i varken rätt galopp el hålla galoppen genom hörnen förrän vi sen börja hoppa. Då galoppera hon plötsligt väldigt gärna och var betydligt mera sammarbetsvillig 🙂

I början var hon faktist inte alls bra, stel och fast i höger sida och tog inte mina hjälper alls. Fick donka henne i sidorna flera gånger och använda min arga röst, min röst är det bästa hjälp medlet 😉

Hoppningen gick sen som på räls, vi hoppa olika banor och det funka bra, Juho sa på skoj att det blir att skita i dressyren och bara hoppa med henne :0  Hon försökte väl berätta att hon är en hopp häst!!

Jag var ensam idag så jag hade ingen som filmade tyvärr. Hade varit roligt att se. Axa tog dock två korta snuttar så lägger upp den ena . Inte från banorna utan från linjen som gick rakt genom banan.

Annonser

2 reaktioner på ”Juhos träning med Elli dag 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s