12.12 Tisdag

25323723_919086024924874_1311678948_n

Det här vaknade jag till idag, bäddat för en dålig dag. Det finns inget värre än blöt snö. Det skall tack och lov regna bort senare idag. Om det är kall snö är det en helt annan sak..

Ingen av mina hästar har tilsakumin ännu så den enda jag kunde rida var Elli men hon skall ha ledigt idag efter helgens hoppning så jag har faktist ingeting att göra. Hagarna städade jag redan så gott det gick, får ta dom ikväll sen om det skulle ha hunnit smälta tills dess.

Det är såna här dagar som man börjar kolla in resor inför vintern. Vi har inte bestämt oss ännu om vi åker någonstans el om vi far först på våren. Vi tycker alltid i början av vintern att nog klarar vi oss utan att fara i år, men sen när vintern slår till som idag så ändrar man sig rätt fort. Behöv jag säga att varken sambo el jag är vinter fantaster!?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s