Dom andra djuren

Förrutom hästarna här på gården så måste jag presentera dom andra medlemmarna.

Jag har för tillfället 7 kaniner åxå och 2 st katter.

Kaninerna är alla ute kaniner, dom har ett eget egnahemshus som är i två våningar och i två rum. Plus en liten gård har dom. På flick sidan som jag kallar det bor min två egna uppfödningar Åsa och Fia. Dom är av rasen fransk jätte vädur. Med dom bor kastrerade hanen Dino som är samma ras. Han är enorm, väger hela 6 kg. Och som 4de Adde, åxå min uppfödning från en annan kull. Han är blandras fransk vädur/ halv lejon kanin.

På pojk sidan bor bara pojkar, Pappan till Åsa och Fia som heter Frasse. Han är ännu okastrerad, han är värdens snällaste! Sen har vi pikki piru som egentligen heter Dumbo, åxå min uppfödning, bland ras med mamma som franskis. En liten slags bult är vad han är fast han är kastrerad. Å så har vi Grålle, som är äldst i klanen. Han är av rasen silver kanin. Jätte söt och börjar bli till åren.♥

13706277_619972864836193_1091326232_n

deras gård

unnamed (5)

Adde Grålle och i buren Frasse

wpid-wp-1434814551401.jpeg

Dino

wpid-wp-1434814508547.jpeg

dumbo

 

adde

Adde igen

14030760_636999899800156_171089778_n

åsa som lite

14055741_636999896466823_776040192_n

Fia som liten

Så har vi kattorna Mymlan och Stålle. Mymlan kom till oss som 2 åring, en bland ras av norsk skogskatt och vanlig bond katt. Hon är ganska stor för att vara flicka! Värdens lataste katt och kanske lite enkel 🙂 Absolut ingen riktig katt då hon inte kan klättra i träd. Hon går på wc i närmaste blom rabatt och har nu först på senare dagar börjat fånga lite små små möss 🙂

Stålle som har många namn, Tållis, Tåll, muschu, plutt, pupu, o.s.v.o.s.v

Stålle har vi haft sen liten kattunge, vet inte vad han är för ras, säkert vanlig bondkatt med något blandning av annat i. Han har gröna ögon och lite speciell färg. Han är skolad att komma när man ropar, han får inte vara ute på natten, han kan sitta på kommando och ge tass när han sitter vid matbordet med oss. Han är ALLTID med, väldigt social och pratsam. Hatar främmande mänskor, speciellt barn. På gården här är han kung och alla skall akta honom. Säkert värdens bortskämda katt men det gör inget för jag älskar honom just som han är!

pampas &nova 030

kungen

unnamed (3)

alltid med!

img_0536

värdens latmask

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s