Måndag före jul

Idag är jag på jobb till kl 14 el 15. När jag kommer hem hade jag tänkt hinna rida elli, vinnia å nova får gå i skritten och pampas ska jag klippa. Allt det här före kl 18 då vi borde åka å handla. Senast! För att sen hinna hem till kvällstallet igen. Minut tidtabell. Måndag..

Igår var jag på talko arbete på travbanan. Staketet som går runt banan skall tas till vara. Det finns planer på att fixa en tillfällig travbana! Yihuu!! I svartå dessutom👏 helt fantastiskt! Men det är ännu bara i planerings skede så berättar inte mer än så. Men jag ska försöka hjälpa till så mycket jag kan å att ta ner det gamla staketet var bara början. På kvällen hade vi dock ett 60 års kalas att fara till så kunde int stanna på talkot så länge. Måste ju hinna motionera hästarna före. Kia red Nova så jag hade bara Vinna och Pampas som tur. Elli fick gå i skritten. Fast hon gör allt annat är går där första 15 minutrarna. Hon små springer, bockar, stegrar, byter varv typ 100 ggr förrän hon har ro att skritta runt🙈 😅

På tisdag har jag egentligen Juhos träningar med Elli men min trailer är sönder så får se om jag kommer iväg.😑trumman är sönder å den måste beställas från tyskland, men får se om Petri kan lösa det tillfällit så jag kommer iväg..

Hooppas hoppas. Sku såå villa fara. Sku vara en bra mellan träning före Ypäjä om några veckor!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s