planer för 2018

Kom på i samma veva nu att jag kunde göra en tibaka blick för 2017. Nyåret är ju endå bakom hörnet. Men först framåt blick över 2018

Jag är sån att jag kan inte bara rida omkring här hemma för ro skull. Jag måste ha något att jobba för, något som motiverar mig att hålla igång. Den här tiden på året när tävlingarna är över är det helt ok att lufsa runt i skogen och ta det lugnt. Jag har inte ens något behov att hoppa just nu. Men allt mer mot våren vi går väcks hoppningen till liv igen.

Tävlings säsongen 2018 för Pampas del blir nog lam..om alls något, kanske en dressyr tävling el två? Om inte Stella vill fara någon hopptävling med honom..?

Nova skall jag försöka fara på så många dressyr tävlingar som möjligt här i närheten, sen om det råkar vara dressyr och hopp samtidigt så blir ju nog dressyren tvåa.. Men mitt mål med Nova är att få han avslappnad inne på banan och få högre poäng. Ett jämnare program så att säga. Är det sen lätt B el lätt A spelar ingen roll.

Elli skall tävla hoppning, har inte satt något mål på det viset att vi måst hoppa någon viss höjd. Jag kommer gå så högt med henne som det känns bra. Jag kommer träna massor galopp med henne så den blir starkare och så måste vi finslipa på dressyren åxå. Enda fram till att Stella igen kan börja tränas kommer Elli få största uppmärksamheten. För sen då Stella kan vara ifrån fölet en stund på dagen skall vi börja hoppa små hinder med henne. Och då kommer all energi gå åt till det. Hoppas ju på att hinna tävla några små banor med henne nästa höst.

Ett ridläger i Niinsalo har vi planerat in och så några turer till Ypäjä terrängbana skall vi åxå göra. Sen blir det väl lite hopp träningar nu som då med Elli och senare med Stella!

Att åka och bada med hästarna finns alltid med på listan samt att göra några längre terrängturer. Det är väl ungefär vad jag tror att 2018 kommer bli i rid väg.

I övrigt kommer både Vinnias och Stellas föl blir här nästa höst efter betet. (Om båda får levande föl).

Vad gäller resten av stallet är allt väldigt öppet, vet inte alls vad här kommer vara för hästar, allt beror på om det kommer föl el inte. När jag vet det kan jag planera vidare.

 

Annonser

5 reaktioner på ”planer för 2018

  1. Jag är precis likadan på den fronten, att jag har väldigt svårt att få nåt vettigt gjort med hästarna ifall jag inte tränar för ett mål (tävling). Jag som aldrig har tyckt om att lufsa i skogen, så nu vintertid chillar vi alla för det mesta där i terrängen. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s