Sjuk dag

Idag skulle vara min sovmorgon. Monica kom och lade ut hästarna så jag sku få vakna utan klocka. Va händer då ? om int gallan min börjar bråka mitt på natten. Jag har int sovit mycket. Jag har int spytt den här gången då jag tog medicin itid men är ännu helt kraftlös. Jag har huvuvärk och sku kunna sova hela dagen. Jag har endast städat boxarna å matat.

Jag som skulle hoppa pampas å fara med vinnia på en terrängtur så länge vägarna är mjuka å bra nu. Imoron kväll fryser det på..

Jag har haft huvuvärk alla dagar sen vi va ut på juldagen å visste att jag behöver sova. Å när jag får så gick det så här. Great!!

Ypäjä var iallafall jätte lyckat. Hästarna skötte sig exemplariskt, Elli är en tio poängare att resa med! Ridningen gick åxå bra fast vi var dåligt förberedda.

Första dagen hade vi hopp dressyr å andra dagen hoppade vi. Jag fick öva massor på galoppen som är Ellis svaga och den gick frammåt under helgen.

Skulle man ha så stor manege som i ypäjä hade vi nog varit betydligt längre med Elli än vi är idag..med galoppen alltså.

Lalle var spänd första dagen men var destu bättre andra sen istället. Han behöver åxå galoppera mycket för att slappna av. Å han behöver få sträcka ut i galoppen. Han hoppa helt super efter att han fått värma upp ordentligt!! Alltså riktigt fint. Så bra att jag insistera på att Stella skulle hoppa en 90 bana med honom fast hon tyckte 80 räckte😋 här är film på deras sista runda. Ser ni framstegen? Så stolt över Lalle, är det samma häst?


Elli hoppade åxå super, men hon överhoppar aningen och har sån kraft i avstampen att jag inte hålls i sadeln..ordagrant!! Jag skall nu prova hoppa med en annan sadel och se om jag får mera stöd av den. El inte nu men sen då hon tas igång efter lite vinterledigt. Trappar ner ridningen nu en tid och sen får hon helt ledigt en par månader.

Här kommer några klipp av dressyren och banorna
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s