säg aldrig aldrig

Trodde aldrig jag skulle säga att nu sku det få komma snö😳 när det nu en gång frusit på och kommer hållas kallt så önskar jag faktist snö.. Ca 10-15 cm så det blir ett bra botten.

Jag hann hoppa igår när plan ännu var mjuk, jag hann fara på en lång länk med Vinnia med mjukt underlag och Stella fick rida Elli för första gången. Första gången någon ridit Elli förutom jag. Jag tog Lalle och vi red en ca 6 km länk längs med en ny lanad sandväg. Perfekt!! Jag önskar jag hade haft kamera när Elli visade sin absolut finaste trav, den var helt som Ellus. Svängande flygande framben och en hals to die for. 😍 men aldrig har man kameran i rätt ögonblick..

Idag skall vi prova en ny sadel åt Lalle, han har blivit så grov att hans nuvarande är lite smal. Inge katastrof men med tiden kan det skada. Vi vet hurdana sadlar passar men det gäller att hitta dom åxå utan att behöva köpa nytt.

På onsdag kommer en massör ut, hon skall få gå igenom Pampas , Nova och Lalle. Vinnia skulle annars åxå få massage men hon är så sur när man rör henne  vid magen så tror inte hon uppskattar det just nu. På henne börjar man nu se lite lite gravidmage, när jag rider känner jag att magen kommer emot benet som det inte gjort förrut.😊 så nog fins det något där inne!!

Och Ifall någon av dom behöver en omgång till så får hon ta Elli tillika. Eftersom det nu fryst på så kan jag endast röra mig på åkern med Elli. Så det blir att longera några gånger i veckan och sen blir det loma för henne.

Jag har planerat så att när Elli skall börja jobbas igen går Vinnia på mamma ledigt, el delvis på mamma ledigt. Men sånt vet man ju aldrig, kan ju vara hon nästa vecka tycker att hon inte vill ha sadel på mera. Visar hon täcken på att det är obehagligt kommer jag inte pina henne, då får det bli mer longering och promenader istället. Men på det här viset blir jag inte helt utan hästar att rida. Kommer ju kännas konstigt ren att bara rida 3 hästar per dag.

Elli och stella som bebisar. 5 år sedan och snart kommer nästa splinters avkomma🤗

Annonser

En reaktion på ”säg aldrig aldrig

  1. Helt samma här, första gången jag verkligen önskar snö. Första orsaken Jojos mugg. Andra orsaken att nu har det varit vått så länge att jag ej längre gillar att städa sand efter hundarna. Det är okej ett tag men ej ett halv år liksom. Men det måste komma mera snö än det är nu, vilket jag ej tyvärr tror det kommer innan det blir plusgrader och lera igen (har ej kollat Foreca). Jag längtar att det ska komma snö och man får rida på åkrarna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s