Lovley day

Jag sov som en kratta inatt men är endå på bra humör, jag har lite vår fiilis. Det är ju strålande fint väder ute. Fast det bara är mitt i Januari så känns det att vi går åt rätt håll..ljusare dagar och mera sol bjuds det på. Jag är kanske den minst ointresserade när det kommer till inredning i huset. Helt tvärtom mot min syster, men fick lite iver på att renovera el ska vi säga fixa klart rummen på vinden nu. Vi har ett rum som är gästrum och sen vårt data rum som är halvt klart möblerat. Det sku jag vill fixa samt måla om. Men antar att syster inte vill börja med det nu när deras egna hus är i full renovering plus att dom är utomlands.. För själv har jag inga ideer om hur man sku göra. Sååå ivrig är jag endå inte😃

I det här rummet trivs jag i allafall.. Så tyst och skönt..och nu varmt åxå😉


Har hälften av hästarna undan redan, kom in för att släppa ut katterna och stänga spjället. Kattena är aldrig länge ute den här tiden på året så väntar att dom är färdiga ute så jag kan släppa in dom före jag går och rida igen. 

På Söndag skall jag igen och hälsa på Stella, vi skall rida ut en sväng, hon har skor så det ska nog gå bra fast det är hårt. Hon är ju så fruktansvärt försiktig var hon lägger fötterna. Nu är det inte så länge mera tills hon kommer hem igen. Ca 3 månader. Beror lite på om vi åker till södern i April vilket datum hon kommer. Vi har tänkt som så att vi inte åker söderut i vinter utan far på två kryssningar i stället. Ena i februari och andra i mars och sen en längre resa i April. Jag skulle vilja fara till Ibiza men där lär vara kallt ännu i April så det får vi då skita i. Ett annat alternativ sku vara att fara på en medelhavskryssning el sen får det kanske bli nån stads semster. Iallafall någo annarlunda än våra långt borta resemål.

Nu ska jag ta in kissona och fortsätta dagen, ville bara fördriva tiden med ett inlägg och hälsa att njut av vädret, det gör iallafall den här lilla lurvbollen. Obs kolla hur lurvig hon är även runt munnen❣

Annonser

En reaktion på ”Lovley day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s