Mardrömsvädret

Det HÄR är just sånt som gör att jag hatar snö. När det kommer i såna mängder och blåser tillika så det blir vallar av det. Det värsta av allt är ju att det snart skall börja regna ännu till, så sen har vi kalas här!

Jag roar mig själv INNE idag, jag vattnar blommor, jumpar, ser på tv och ja..bloggar.. Ingen nöd intalar jag mig själv. Jag försöker hålla mig borta från datorn och från att kolla in resor..

Kommer ta in hästarna när det blir mörkt om inte det lättar före det.. Tur har dom sina höbalar så dom har något annat och göra än bara stå i ett hörn å klämma. Elli är endå inte alls glad, och Vinnia har inte ens lämnat höet för att dricka..  Ingen gillar nog sånt här väder..

Så glad att jag inte behöver vara ute i trafiken idag, i nyheterna säger dom att vägarna kan bli livsfarliga när det kommer regn på det här så kör försiktigt om ni måste ut. Jag hoppas Petri kan hålla ledigt resten av veckan.

Men hej snart är redan Januari slut och Februari är en kort månad. Både på morgonen och eftermiddagen är det märkbart ljusare så efter idag kan det knappast bli mycket värre. Tänk positivt! vi klarar det här!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s