sista Januari!

Elli blev i förrgår fast i väggen när hon skulle rulla sig i boxen. Hatar när sånt händer, fick hjälpa henne därifrån, och det är alltid lite farligt att gå och kråta i hästens ben när dom ligger där lite halvt i panik. Nu har hon ena frambenet riktigt tjockt från knäet neråt. 😦 Hon går på det helt normalt så något sönder är där nog inte, tror jag iallafall.  Men sjukt är det när jag klämmer på det!

Elli är precis lika som Pampas att nästan alla kvällar när dom kommer in så vill dom rulla i boxen. Speciellt om det regnat el snöat så är det skööönt att rulla i spånet! Vet inte varför dom inte vill rulla ute som alla andra hästar gör. Nu är det ju snö och mjukt och är det vått så har dom ju sanden att rulla i men nej duger inte.

Imorgon kommer en sadelmakare ut till oss, han skall stoppa om och bredda på Lalles sadel, och fixa till några av mina samtidigt. Är det någon annan som behöver få sin sadel omstoppad så kan man komma hit med den imoron på dagen.!?

Har faktist inget att komma med så avslutar nu, skall endå gå ut i solen nu och börja rida när det en gång är så fint väder!! Imorgon börjar sista vintermånaden! Februari en kort månad och det händer mycket roligt så det kommer gå fort! ha det bra!

Annonser

2 reaktioner på ”sista Januari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s