Onsdags uppdate

Vi har fått vår vinterbana på åkern till förfogande igen, Petri plogade upp den igår och idag har jag ridit Lalle och Nova där redan. Som nästa blir det Vinnias tur och till sist Pampas. Sen om jag orkar skall jag ta ut Elli och gå med henne ännu.

Jag är lite trött i kroppen efter igår när jag var på jobb i ett stall och det var 2 dagars skit i boxarna plus att traktor inte fungerade så fick köra skiten runt halva jordklotet dessutom…med halv tom ring.. Igår var jag så trött att jag stupade när jag kom hem men märker av det ännu idag. Sen har jag dessutom lyckas söndra luftvägarna av kylan igår när man var andfådd. Så nu gör det ont i bröstet när jag andas och lite kracklig är jag åxå.

Sadelgubben var här på förmiddagen som planerat men det gick inte som vi tänkt, Orsaken varför han kom var ju att Lalle skulle få sin sadel omlagad. Det visade sig att hans sadel inte gick att stoppas så nu är vi tillbaka i ruta ett igen. 😦

Nästa vecka är det igen dags att få nya skor åt hästarna, el 3 av dom får nästa vecka och 3 sen följande. Dom mest akuta, som är delvis utan hockar tas först. Pampas har 2 av 4 helt ner slitna på framhovarna, så det är lite obehagligt att rida. På Måndagen när jag var på långlänk med honom tänkte vi gå omkull när han hoppa åtsidan mitt i galoppen.Det var såååå nära. Pampas som annars inte är den som skyggar för saker gör det såklart nu. Genast när det blir kallt så får han så mycket energi! På ridplan här om dagen visade han alla moves han kan bara för att allt är så roligt! 🙂

På helgen är det Stella som sköter stallet från morgon till kväll! Det blir hennes första gång som hon har allt på sig. Hoppas hon överlever och inget dramatiskt händer! 🙂 hehe.. Skall bli skönt att komma bort lite!

ni skall ha en fortsatt trevlig vecka!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s