bild inlägg

Jag har inte lagt in något bilder el filmer alls på senaste tid, lite trist ju. Och när jag inte är med i Instagram heller mera så blir det en hel massa bilder liggandes i min telefon.

Jag fick till födelsedagen en ny printer, företagare som man är så måste man ha en printer/skanner/kopieringsmaskin och min gamla var så dålig att jag önskade mig en ny highteck :). Av nån anledning som jag inte kan förstå varför så ÄLSKAR katter pafflådor och Stålle är inget undantag. Så lådan printern kom i har varit populär.. Han skall alltid in i dom och sen leker han där inne. Han biter i den och klöser och lever om!! Har sett att även lejon leker med paff lådor. Så det är definitivt en katt grej, bara att när lejonen leker så finns det inget kvar av lådorna 🙂

 

Kaninerna har fått komma ut på deras gård senaste veckan när det var varmt. Inte för att dom sku frysa ute i snön annars men vill inte ha luckan deras uppe om det är jätte kallt då det kan bli drag, och drag är något kaninerna INTE tål!

 

 

Det ska bli kallare nu igen så jag la in ny halm åt kaninerna. Hittar ni kaninen😋

 


Vet ni att både Pampas och Pippi lossnar redan hår, fäller alltså! Pampas på huvudet och Pippi på hela kroppen! Det är ett bra tecken!! VÅÅÅÅR!!!!

För att inte tala om hur länge det är ljust på dagen nu, så jäkla skönt alltså att kunna rida ännu kl 17 och det inte är ens nära på mörkt. Jag känner bra av det att jag har mera tid. Ex: fast jag är på jobb på dagen så hinner jag hur bra som helst rida 3 hästar före det skymmer UTAN att stressa.

Nu då vi har var bana på åkern har jag varierat att rida där med terrängen, det smakar inte så mycket att rida på plan just nu…igen.. Ja förrutom med Vinnia, hon har jag ridit där lite grann. Men som när jag rider på åkern som förresten har SUPER underlag just nu så rider jag ju både i samlad form så dom får jobba i kort galopp och att öka och galoppera i ökat tempo en längre bit så dom får upp flåset. Så det är ju inte så att jag bara far runt och runt där med långa tyglar. Dessutom plumsar vi i snön mellan varven varje gång jag byter varv.

Alla vägar i terrängen är väldigt bra nu åxå, snön har packat sig passligt så att även där det vanligtvis är ojämnt el dåligt så är det nu helt bra! Sånt här vinterväder är deluxe att rida i. 👍

Fundera faktist om man skulle orka släpa ut några hinder på åkern igen? skulle ju nog vara roligt!!! Å så skulle jag måsta få tag i en brösta åt Pampas så vi kunde åka pulka efter honom. Vet nån någon som skulle ha att låna/sälja? …ja å en pulka skulle ju vara bra att ha åxå…🤓

​​
​​

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s