Nytt träns


Jag beställde det här för jag gillar att det inte har så mycket remmar. Sku käkremmen ännu vara borta sku det va perfekt. Det skall vara så lite och lätt att klä på som möjligt, inga invecklade saker här inte. Plus att det är snyggt. Simpelt men stilrent. Tog nu ett i cob och skall se hur det sitter. Tar ett till i full om det inte passar Stella. Det här är i huvusak åt Stella då hon hatar allt som kommer runt munnen. Känslig som hon är. Men Jag tror Pampas skulle gilla det här tränset åxå.

Stella kommer väl nu sen endå inte heller hem och föla utan först sen till sommaren. Det blev ändrade planer med mycket här i stallet på bara en vecka.. Så är det alltid, det händer hastigt sen när jag har något på gång.

Idag fick några hästar vaccin, anna var här och jag bad henne kolla på Vinnia tillika. Jag ville ha hennes åsikt om Vinnia har något i magen. Ni vet osäker som man blir ibland. Hon sa att att hon är nog dräktig bara med att se på hennes mage, fast hon inte har någon mage😳 nej nå så liten är hon inte men det kunde vara en hö mage åxå. Som tex Irmeli är så tjock att Anna frågade att är den där dräktig😂 hon är alltså tre ggr större än Vinnia.. Anna sa att det är nog för att Vinnia är i så fint skick som hon ser så slank ut, hon uppmuntra mig att fortsätta hålla i gång Vinnia ännu. Så vi fortsätter en månad till ännu med ridningen!!

Pippi gick i skritt maskin när Anna kom och när jag tog ut henne fick Pippi beröm över hur fin hon är. Anna sa att hon skulle aldrig tro hon är 25 år. Men Pippi ÄR faktist fin nu. Hon ser ut som hon var i värsta träningsskicket..förrutom att hon är långhårig som tusan då förståss 😋

Nova skall få 3 dagar HELT ledigt fr.o.m idag, väl förtjänt. Han har varit jätte duktig senaste tid och nu är Kia som hyr honom på semester OCH deras höbal är slut i hagen så det passar jätte bra. Kommer mata hö åt dom nu tills Måndagen när jag börjar rida igen. På såvis blir han inte mega tjock och jag kan låta han vila. Kommer göra gått åt honom, han har inte haft ledigt sen hösten. 

Men oj vad långa dagar vi har nu. Det är ljust när jag går till stallet kl 7 och jag behöver inte tända stora ute lamporna förrän 18.30. Det är ovant att ha så mycket tid. Jag går in kl 16.30 som vanligt då det ligger i från vintern. Sen när jag är inne så funderar jag vad jag skall göra. Eftersom jag försöker undvika att vara på sociala medier så mycket som möjligt så har jag börjat se på tv serier. Har hittat några jag följer med här under vintern. Förr såg jag ALDRIG på tv men nu kan jag tycka att det är ganska ro fullt. Man kopplar av både hjärnan och kroppen.

Imorgon skall vi på lite partay igen, har blivit lite för mycket av det på sistone.. Å det tar inte slut heller. Mars månad är full av fester. Det är roligt förståss men sen lider jag alltid länge efteråt i sömbrist. Och det är lite svårt att ta igen när man har ett stall som kallar varje morgon. Men sen nästa helg har jag bokat en 23 h kryssning åt oss i lyx hytt och jag kommer åka dit för att SOVA!!!! Jag skall bo i hytten och få frukost serverat på rummet och bara vara. Väntar såååå. Min syster kommer bo här undertiden ❤️ så jag kan koppla av och veta att allt sköts bra. Jag har dom bästa av vänner som hjälper mig med stallet!!💗

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s