Zorro..

 

Och Tornado? Eller va hette zorros häst? Elli och jag liknar lite iallafall med min svarta kappa som fladdrar i vinden🙈

20180224_15274420180224_15260020180224_152649IMG-20180224-WA0001

Stella skulle få se när jag rider Elli. Jag förklara hur hon håller på och sa att det kan inte se klokt ut när vi kommer där på åkerbanan. Hon travar några steg och så tar hon galopp, jag bromsar och ber trav och hon galopperar. Varv ut och varv in. Pompigt som faaan är det å absolut inte vackert. Nå stella filma åxå för att jag sku få se hur det såg ut. Det va inte lika illa som det kändes men alltså den där hästen. Varifrån ha hon fått sin energi. Visst Nova är pigg och ivrig att galoppera men han ha aldrig varit så här omöjlig!! Undrar om det kan komma från Ellus sida. Det är svårt ti säga för Ellu var ju snäll på vår tid. Men ha hört att hon lär ha varit ett monster som yngre. Dock vet jag inte hur..

Nå hur som helst brukar jag inte ge mig. Jag brukar fara runt tills hon travar snällt. Men nu när stella va med å filma så lät jag henne galoppera på insidan av spåret där det är mycket snö. Efter det fick jag trav 👌

Grejn är ju ba den att hon måst lära sig lyda å vänta på att galoppera å inte få sin vilja igenom.

Jag hinner rida henne några gånger ännu före hon flyttar. Hoppas det börjar ta sig, för hittills har vi inte kommit någo frammåt..

 

Annonser

4 reaktioner på ”Zorro..

  1. Mellizza var sån som yngre hon med.. hade en gångart och det var galopp.. galopp på stället.. galopp i skrittakt, galopp i travtakt och så vidare 😛 suck men det gav sig med tiden och envishet

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s