En par farthinder

Först såg jag att nya hästen som jag ska rida bara hade 2 hockar fast jag tyckte vi konstatera att hon hade 4 när jag va och provred🤔 att hon var utan tilsakumin visste jag och sade redan då att när det blir varmare måste hon få såna under för att jag ska kunna rida. Igår när jag gick ner till åkern med henne så halka hon på vägen flera gånger och efter att longerat i snön gick hon på styltor. Så före hon får ordentliga vinterskor kanjag inte rida. Det sker förhoppningsvis redan i slutet av veckan. MEN tills dess behöver jag hitta en 140 cm sadelgjord, trodde verkligen Vinnias 130 cm skulle gå på henne men nej det va inte ens nära. Så för tillfälle har jag inte ens en sadel att rida med.

Welle (nya hästen) är ju mycket mindre i manken än vad Vinnia är. Men hon är väldigt grov i byggnaden så det äter cm. Jag var endå helt säker att 130 skulle räcka😳

Tills vi har allt fixat så jobbar jag med henne från marken så gott det går. Låter henne bekanta sig med omgivningen och att lyda mig o.s.v.Sadelen fick jag låna av  Josefin, dressyrsadel så longerar bara med den😀

Pampas blev tömkörd igen i går. Jag lovar att om några gånger går han piff och puff. Ena varvet var svårare den här gången, han ville gå mot ytter tömmen. Men annars var han ännu finare än senast.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s