dom två svarta och en brun

Den ena svarta är Elli, jag var och rida henne igår. Hon var härlig! Vi hoppade några små hinder och nu har jag en annan sadel, det kändes mycket bättre än senast vi hoppade i Ypäjä för över två månader sedan. Hon hoppade lika stort men det kändes ok. Jag fick bra stöd av sadeln nu.

Pysslade om Stella åxå, vi har lämnat ridningen med henne, hon har ju bara två månader kvar nu, ryktade och promenerade lite. Hon är nog så jäkla gooer. Längtar att få hem henne och börja rida!

28829517_966097600223716_457288059_n

Elli blev snabbt chef i hagen, förvånar mig inte alls 🙂 Första 2 dagarna bestämde Stella. Elli fick inte gå nära Qismet då men dag 3 var det redan Elli som bestämde. Jag sa när jag förde henne att jag ger det max en vecka så har hon tagit över!

Elli är en bra ledare, hon är snäll men mycket rakt på sak. Här hemma har Tätsi och Pippi helt tappat rutinerna när Elli for. Dom är helt yra. Tror Pippi saknar Elli mest, Elli är Pippis favorit. Jag tror att det är för att Ellu var Pippis bästis och Elli påminner säkert om henne.

Den andra svarta är Welle, jag red henne idag!!!!! fick lånat en gjord av Ida. Det gick mycket bättre än jag trodde det skulle gå. Det var bättre än min provridning, den gick mest ut på att åka runt i fart i manegen. Här tog hon det lugnt och blev inte arg fast jag hade kontakt i mun med henne. Lite sura hon och pompa men mycket lite!!! Red alltså på åkern och fast hon hade alla möjligheter att springa iväg så for hon i ett lugnt sansat tempo. Hon verka gilla det!

Nu skall hon få vara ledig imorgon, hon har jobbat alla dagar sen hon kom. Bara korta lätta pass såklart men mycket nytt och när hon är helt utan kondis så får hon nu återhämta sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s