Snabb inlägg

Jag har hunnit med mycket, och därför inte hunnit uppdatera heller. Dom två går ju lite hand i hand. Har jag mycket program finns det inte tid och ro att slå sig ner vid datan.

Just nu har jag exakt 15 min förrän jag skall gå ut till kväll stallet. Får se vad allt jag hinner få berättat..

..och hur jag skall börja…

Pampas har varit duktig igen, förra helgen åkte Stella pulka bakom honom och jag gick bredvid och tömkörde. Vi övade svänga som med kärra och vi gick både på vägen, åkern och på ridplan. Han gjorde det lika fint som när jag red! Fundera om vi skulle borde lägga två plankor/käppar, vad vi nu hittar fast i sidan på han och gå med dom efter och öva svänga så. Då är det ju något som verkligen tar emot i sidorna!

På tal om Pampas så skall jag imorgon och hoppa Torres, senast jag red honom var i November. Skall bli roligt att se om han utvecklats något. Torres är nu till salu, ägaren känner att hon inte har tiden han behöver. Torres skulle behöva komma till en aktiv ryttare. Han är ju i sina bästa år nu så!! Han borde föras vidare och få hitta en ryttare att tävla och träna med OCH att ha roligt med!

Här hemma har jag ridit ut i terrängen med Welle i sällskap av Tätsi och Josefin. Det gick super bra. Lite osäker var hon nu och då och då gick hon bakom Tätsi och gömde sig men i övrigt lugn och snäll.

Idag red jag henne på hackamore för att se om hon var lugnare i mun. Det var hon, el hela hon var gladare. Hon gjorde inga överlopps hopp och ryck. Tyvärr blev hon lite för stark så det funkade inte helt perfekt. Ska testa på nytt om ett tag igen.

Hindren har kommit ut på åkern och jag har hoppat dom med alla hästarna utom Vinnia. Även med Welle!! Det var lite roligt i sig, hon skulle först inte trava över dom.       (dom var så låga att hon kunde gott trava över) Hon drog på sidan några gånger, men sen när hon väl fatta att vi skall ÖVER dom så kom vi faktist ÖVER, och högt. Jessus som hon tog i och hoppade 🙂

Jag skall se om jag får nån att filma när jag rider henne på åkern så skall ni få se hur hon är. Imorgon skall vi ut i terrängen igen, men som följande har jag planerat prova lite olika bett och att rida henne på plan. Jag tycker mig veta lite nu hur mycket man kan ta i henne och säga ifrån för att få ut något på plan!

Stellas mage börjar vara spänd, inte jätte stor ännu men ja spänd. Ni vet så där stenhård när man klämmer på den. Hon är nog så mysig, men det är Elli åxå. Dom är båda jätte gosiga och när jag inte har dom hemma och ser dom varje dag så märker och uppskattar jag det mera! Red Elli igår igen och det var lite mer fart den här gången, dom andra var redan inne så vi var ensamma på plan. Det var inte roligt tyckte Elli…bara att lära sig..

Skulle vilja ha hem Elli i Maj men kom på att Stella blir ju heartbroken om jag far iväg med henne, tänk om hon stressar och fölar för tidigt!!! ??? Så måste fundera hur vi gör, måste Stella endå komma hem och föla? Mycket beror ju på läget här hemma och om det ens finns plats…

Nu tar tiden slut, får fortsätta en annan dag.

29177083_969386479894828_5015589806709669888_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s