Welle update

Jag hade tänkt blogga på båten på Fredagen men glömde bort det. Jag skulle uppdatera om att vi med Welle varit vår första terrängrunda ensamma!!! Och med absolut inga problem, tvärtom hon traska iväg väldigt glad, hon var inte sur en gång och lydde genast när jag bad henne öka el sakta in. Efter sista galoppen blev hon lite uppe i varv och hade svårt att skritta hemmåt men i övrigt red jag henne med långa tyglar hela tiden. Största framsteget är väl att man utan problem kan ta i henne nu och bromsa utan att hon får spunk. Dagen före red jag på plan i bara skritt och trav. Åxå där helt ok med att jag tog kontakt i munnen på henne. Där istället var mina skänklar inte ok, när jag bad trav så la hon emot men tror det nog åxå bara är lite sto funderingar. 

På torsdagen red jag på åkern och då var det en sur tant. Det börja helt bra men ju mer jag krävde ju surare blev hon. Hon skulle inte lyfta rätt galopp och inte heller sakta in när jag bad. Vi hoopade lite åxå och det tyckte hon om, lite rusa hon men det gick lätt att korrigera.

Nu ska vi fara ut i terrängen idag igen.

Vinnia har nu fått mage!! Jag har inte sett henne på 3 dagar och oj vad det hänt under dom dagarna. Skulle jag ha ridit ännu skulle jag nog fått sluta nu för hon är så oprprtionerlig att sadeln inte skulle sitta. 

Pampas har varit en skit stövel under helgen, det börjar bli vår och då tappar han förståndet..

Hade gärna skrivit mer men tiden tar slut, igår krockade jag med en hjort så bilen måst föras ti color team och sånt som jag inte räknat med. Senare skall Nova tömköras av Christina åxå så har en tidtabell att passa. 

Tjau

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s