Väntar på beslut

Jag väntar på samtal..vi måste bestämma vad vi ska göra med volvon. Laga el köpa ny volvo.. nuvarande ser ut såhär 😓

20180325_204450.jpg

å vill inte gå ut och rida före det börjar tina upp lite. Det är kall vind idag så det tar längre än vanligt. Ridplans halva del är nästan bar och mjuknar gör den på eftermiddagen så då går det bra att rida där. Igår red jag både welle å pampas där. Welle var bättre än första gången jag var på plan. Det här var alltså vår andra gång. Hon håsar lite i traven men hon håller traven. Hon studsar inte in i galopp. När man travar en stund börjar hon åxå söka stöd på bettet. Jag märkte åxå att hon har mycket svårare i höger varv. Hon låser sig å vill inte alls jobba som i vänster varv. Jag skrev ti ägaren å frågade om det är någog nytt el gammalt. Hon berätta att höger alltid varit sämre så då vet jag det.

Jag har från början gemfört welle med vinnia då dom varit lika dana. Största skillnaden är att vinnia hata terrängen och gilla plan medan welle älskar terrängen å hatar att jobba på plan. Å sen var nog Vinnia 10 ggr värre el mer drama queen än va welle är. Welle behöver massa roligt arbete å lite korta turer på plan. Hon ha redan ändrat massor så det går att jobba bort. Det hon slutat med för tillfälle iallafall är hennes sura miner. Hon lägger inte öronen i nacken mera å har inte mun på vid gavel som hon sku försöka bita nån när man rider. När jag börja rida henne var hon så rund att sadeln inte ville hållas på. Hon var ordagrant som en rund boll över ryggen. Nu har hon blivit sportigare å sadeln sitter rätt bra. Hon har tappat minst 50 kg.

Här om dagen var Christina här igen å tömkörde Nova den här gången. Nu syntes inga spår av för korta steg bak, dock i galoppen kom såna där konstiga galopp steg. Men det slutade ganska snabbt. I övrigt var han duktig å tyckte det var roligt. Tror det gjort gott med lite lättare motionering så vi fortsätter så här tills han är klar behandlad.

20180326_18423620180326_183408

Annonser

4 reaktioner på ”Väntar på beslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s