boooring

jag behöver knappast säga varför det är slött idag? Så onödigt med den här snön, nu blir det vått och klottigt och våren utdragen. Det börjar farligt mycket påminna om förra våren som aldrig kom.

Jag tänker iallafall inte göra något ute idag, skulle det helst vara en vanlig Måndag.

Jag har säkert sagt det förut men jag gillar inte helger. Aldra minst långa helger. Som idag så vill jag inte ens åka och handla för alla varor är endå slut på hyllorna. Å föret gör ju så man inte vill fara ut i trafiken heller, fast vi nu har ny bil och allt 🙂

En del av hästarna tycks vara glada över snön och andra sen mindre glada. Valackerna busar som vanligt och leker i hagen, även Nova 🙂 Dizzy leker åxå medan Welle och Vinnia står och tjurar och visar hur hemskt det är när snön piskar i ansiktet på dom.

Vet inte vad Vinnia höll på med just heller. Hon stod länge och små stegra, sparka med bakbenen och vifta på huvudet. Antigen var det fölet som störde henne, el så var det någon form av energi. Det såg så konstigt ut iallafall så jag måste gå ut och titta till henne.

På fredagen fick jag sällskap av Josefin och Tätsi i terrängen så Welle fick prova på att gå längs med en trafikerad väg. Vi stötte inte på så många bilar men dom vi såg tog hon bra. Hon stannade t.o.m när bilen kom och fortsatte skritta när den passerat. Traktorer vet jag att hon inte gillar. Så knappast gillar hon då större fordon heller. Men bara hon klarar bilar så är det bra. Så länge dom kör som folk. Det finns ju alltid dom som skall leka med döden och köra nära och hårt för att på flit skrämma. Vilket jag tycker är så jävla barnsligt av vuxna mänskor. Undrar om dom är lika tuffa sen då det händer något åt hästen el bilen och det är dom som kör bilen som betalar. Skulle ju vara surt att egen bil får bucklor för att man måst köra nära hästen. Att hästen och i värsta fall ryttare skadar sig bryr dom sig säkert inte om, men att det kan kosta dom skjortan fattar dom knappast heller före räkningen kommer. Ibland är det bra att tänka ett steg längre än näsan räcker!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s